fbpx

Politika privatnosti za KeksLab

Na KeksLabu, koji je dostupan na kekslab.com, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument Politika privatnosti sadrži vrste informacija koje se prikupljaju i beleže od strane KeksLaba i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj Politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Ova Politika privatnosti se odnosi samo na naše online aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa informacijama koje su podelili i/ili prikupili na KeksLabu. Ova politika se ne odnosi na informacije koje se prikupljaju offline ili putem drugih kanala, osim putem ove veb stranice.

Saglasnost

Korišćenjem naše veb stranice, ovim putem pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima.

Informacije koje prikupljamo

Lične informacije koje se od vas traže i razlozi za traženje tih informacija će vam biti jasno naznačeni u trenutku kada vas zamolimo da dostavite lične informacije.

Ako nas kontaktirate direktno, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, e-mail adresa, broj telefona, sadržaj poruke i/ili prilozi koje nam šaljete, kao i bilo koje druge informacije koje odaberete da dostavite.

Kada se registrujete za nalog, možemo tražiti vaše kontakt informacije, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, e-mail adresa i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

Evidencije logova

KeksLab prati standardnu proceduru korišćenja evidencija logova. Ove datoteke beleže posetioce prilikom posete veb stranicama. Svi hosting provajderi to rade, kao i deo analitike hosting usluga. Informacije prikupljene putem evidencija logova uključuju internet protokolne (IP) adrese, vrstu pregledača, Internet provajdera (ISP), datum i vreme pristupa, referentne/izlazne stranice i moguće broj klikova. Ove informacije nisu povezane sa bilo kojim lično prepoznatljivim informacijama. Svrha ovih informacija je analiza trendova, upravljanje veb lokacijom, praćenje kretanja korisnika na veb stranici i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i web beaconi

Kao i svaka druga veb stranica, KeksLab koristi “kolačiće” (cookies). Ovi kolačići se koriste za skladištenje informacija, uključujući korisničke preference i stranice na veb stranici kojima je posetilac pristupio ili posećivao. Informacije se koriste kako bi se optimiziralo iskustvo korisnika prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetioca i/ili drugih informacija.

Politika privatnosti partnerskih oglašivača

Molimo vas da konsultujete ovu listu kako biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera KeksLaba.

Treće strane, kao što su serveri oglašivača ili mreže oglašivača, koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web beacona koji se koriste u njihovim oglasima i linkovima koji se prikazuju na KeksLabu, a koji se direktno šalju korisnikovom pregledaču. Kada se to desi, automatski dobijaju vašu IP adresu. Ove tehnologije se koriste za merenje efektivnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb stranicama koje posećujete.

Napomena: KeksLab nema pristup ili kontrolu nad tim kolačićima koji se koriste od strane oglašivača trećih strana.

Politike privatnosti trećih strana

Politika privatnosti KeksLaba ne važi za druge oglašivače ili veb stranice. Stoga vam savetujemo da konsultujete odgovarajuće Politike privatnosti ovih oglašivačkih servera trećih strana za detaljnije informacije. To može uključivati njihove postupke i uputstva o tome kako se odjaviti iz određenih opcija.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem opcija vašeg pregledača. Da biste saznali više detaljnih informacija o upravljanju kolačićima pomoću određenih veb pregledača, možete posetiti veb lokacije odgovarajućih pregledača.

CCPA prava privatnosti (Ne prodajte moje lične podatke)

U skladu sa CCPA, kalifornijski potrošači imaju pravo na:

Zahtev da poslovanje koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i specifične delove ličnih podataka koje poslovanje prikuplja o potrošačima.

Zahtev da poslovanje obriše sve lične podatke o potrošaču koje je poslovanje prikupilo.

Zahtev da poslovanje koje prodaje lične podatke o potrošaču ne prodaje lične podatke o potrošaču.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neka od ovih prava, molimo vas da nas kontaktirate.

GDPR prava zaštite podataka

Želimo da vam obezbedimo punu informisanost o vašim pravima zaštite podataka. Svaki korisnik ima sledeća prava:

Pravo na pristup – Imate pravo zatražiti kopije svojih ličnih podataka. Možemo vam naplatiti manju naknadu za ovu uslugu.

Pravo na ispravku – Imate pravo zatražiti ispravku bilo koje informacije za koju smatrate da je netačna. Takođe imate pravo zatražiti da popunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – Imate pravo zatražiti brisanje svojih ličnih podataka pod određenim uslovima.

Pravo na ograničavanje obrade – Imate pravo zatražiti ograničavanje obrade svojih ličnih podataka pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo prigovora na našu obradu vaših ličnih podataka pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zatražiti prenos vaših ličnih podataka drugoj organizaciji pod određenim uslovima.

Da biste ostvarili ova prava, molimo vas da nas kontaktirate. Ako želite da bude sigurni da je naša politika privatnosti uvek u skladu sa najnovijim zakonodavstvom, preporučujemo da povremeno proveravate ovu stranicu.

Pravila o privatnosti dece

Drugi deo naše prioritete je dodavanje zaštite za decu dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili nadgledaju i usmeravaju njihove online aktivnosti.

KeksLab ne prikuplja svesno lično prepoznatljive informacije od dece mlađe od 13 godina. Ako smatrate da je vaše dete pružilo takve informacije na našoj veb stranici, srdačno vas molimo da nas kontaktirate odmah i učinićemo sve što je moguće da odmah uklonimo te informacije iz naših evidencija.

Promene ove politike privatnosti

KeksLab zadržava pravo da ažurira ovu politiku privatnosti s vremena na vreme. Preporučuje se da redovno pregledate ovu stranicu radi bilo kakvih promena. Nastavkom korišćenja ove veb stranice nakon bilo kakvih promena u Politici privatnosti automatski pristajete na te promene.

Kontaktiranje nas

Ako imate bilo kakva pitanja o ovoj Politici privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese ili putem kontakt forme dostupne na ovoj veb stranici.